AKTIVITETER

Här hittar du våra aktiviteter som vi gör för våra härliga kunder

Vi erbjuder omvårdnad och service med ökad livsglädje och ett trevligt socialt liv. Det gör vi genom gemensamma aktiviteter som vi håller varje månad. Vi spelar bingo, fikar och alla våra kunder får möjlighet att träffas. Vi har även olika årsträffar med anhöriga så som sommar­­aktiviteter, julbord, biodagar och mycket mer.

Lite bilder från våra aktiviteter:

Aktivitetskalendern

Filtrerar nedan på dessa kategorier om ni vill:  Kundaktivitet.   undefinedPersonalaktivitet.
Månadsvis Veckovis Dagligen Lista
april 2020
maj 2020
juni 2020
augusti 2020
september 2020
oktober 2020
november 2020
december 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler

“Kvalita har varit helt rätt val för mig. Dem har lyssnat på mig och mina funderingar och verkligen gjort allt för att jag ska få det så bra som möjligt.”

Anton Järdsmyr, Stockholm, Kund

“Kan starkt rekommendera Kvalita Assistans. En bra arbetsgivare som vet hur man bemöter människor, ansvarsfull och erfaren inom assistans. Välj klokt och det Kvalita erbjuder är klokt. Jag är supernöjd. 10/10!”

Gabriel Govrie, Örebro, Anställd

“Att byta till Kvalita Assistans var det bästa jag kunnat göra. Det är det första företaget som visat en sån omsorg för mina två döttrar, vi har rekommenderat er till alla våra vänner och kommer att fortsätta att göra det. Vi är nöjda och mina barn älskar er! ”

Marie, Göteborg, Kund

“Jag är nöjd med Kvalita som arbetsgivare. Alltid anträffbar och löser situationer. Som assistent har jag känt mig viktig. Jag är en tacksam anställd.”

Ellen, Västerås, Anställd